Bbw Shemale    gedeeld  post
9 w

Er zijn nog plaatsen vrij voor alleen dames en LHBTIQ+ers, voor de heteromannen is nu een overschot helaas.

Madame Lucette gaat op vrijdag 19 juli een superleuk feestje organiseren! Een avond waar je veel inspirerende en ruimdenkende mensen kunt ontmoeten. Veel gasten komen alleen, dus je zult al snel leuke contacten maken. Het is een avond waar je lekker kunt doen wat bij je past.

Er wordt heerlijk gedraaid door twee top dj’s, je kunt chillen op het buiten- of binnenterras en voor degenen die nog stouter willen zijn, is er op de bovenverdieping een heerlijke speelruimte met een diversiteit aan mogelijkheden. Daarnaast zijn er nog een aantal verrassende optredens.

Iedereen kan zich aanmelden: toyboys, milfs, creators, pornosterren, huismoeders, LGBTQ+1, swingers, etc. Belangrijk is dat je oordeelloos en vol plezier in het leven staat. Dit is een superleuke ervaring, ook om voor de eerste keer een party zoals deze te bezoeken.

Madame Lucette staat klaar om jou te verwelkomen. De entreeprijzen zijn inclusief drankjes (excl. gedistilleerd), eten, parkeren en lockers, dus daar hoef je ook niet meer over na te denken. De locatie is in Maarssen, dus ook heerlijk centraal.

Er is een capaciteit van 200 gasten en Madame Lucette maakt een goede mix daarin, dus wil je erbij zijn, schaf dan snel je ticket aan! De intentie van de party is om mensen met elkaar te verbinden vanuit liefde, vrijheid en positiviteit.

Praktische informatie:
Tijd: 20.30 uur – 01.30 uur
- Entree: all-inclusive eten en drinken (exclusief gedistilleerd)

• Koppels: € 149,00
• Dames: € 69,00
• Heren: € 99,00

- Deelname uitsluitend via online ticketverkoop
- Gratis beveiligde parkeergelegenheid
- € 10,00 borg voor lockers

Dresscode: extravagant, sexy, wild en vrij
Fotografie en filmopnames zijn niet toegestaan

Wanneer je jouw ticket hebt aangekocht, ontvang je alle gedetailleerde informatie om te kunnen deelnemen aan dit exclusieve evenement.

Veel liefs,
Madame Lucette

Tickets en reserveren via link 🔗 https://form.jotform.com/241295766211053

#erofeestjes #erotiek #madamelucette

image