8 w ·Vertalen

Stil op Fucknet?

Ja dat kan kloppen 🙄

Soms zie ik teleurgestelde berichten op de tijdlijn van mensen die het nog wat stilletjes vinden op Fucknet. Tja, het is zomertijd en veel mensen zijn op vakantie en hebben met het mooie weer wel wat beters te doen dan rond te hangen op het internet. Fucknet wordt ook alleen maar drukker als jíj mensen naar onze website verwijst. Just saying 🙄

Bovendien, ik doe al het werk aan de site helemaal alléén en heb van niemand hulp.

Het is soms best lastig om de kar helemaal alleen te trekken. Zeker als er mensen zijn die beloven te helpen maar hun beloftes niet nakomen.

Ik heb ontzettend veel werk gehad aan dit platform, zo veel dat ik al een tijdje overwerkt ben en weinig energie heb. Én ook weinig inspiratie.

De website staat en valt bij de content die de leden plaatsen. Tevens is het ook géén dating site (hoewel er natuurlijk wel dating oproepjes geplaatst mogen worden) maar een porno (deel) platform. Als je hier komt om een snelle date te vinden kon je weleens bedrogen uitkomen. Fucknet is nog tamelijk onbekend en onbekend maakt onbemind. Dat is nu eenmaal een feit.

Klaag dus aub niet over 'stilte' op de openbare tijdlijn, want dit schrikt nieuwe leden alleen maar af.

Hou er rekening mee dat een website als Fucknet in je eentje runnen een enorme verantwoordelijkheid is wat veel stress geeft.

Ik heb ook nog een eigen leven en al mijn tijd zit in het werk aan deze site.

Klaagberichten over 'stilte' zullen in de toekomst worden verwijderd omdat dit leden alleen maar afschrikt!

Tot zover deze huishoudelijke mededeling!

#fucknet #mededelingen

GIF